UAH

Чим відрізняється реміснича пекарня від простої? Основна відмінність у тому, що більшість виробів робиться на заквасках або тривалого холодного бродіння за традиційною технологією.

Отже обов'язковою умовою назви "реміснича пекарня" буде те, що вироби випікаються на заквасці. Другою обов'язковою умовою є наявність подової печі.

Читати далі

Як приготувати каву по-турецьки (по-східному), щоб вона була смачною і ароматною. . Але готувати каву в турці треба ще вміти – дуже багато нюансів. Докладно розповідаємо, як варити каву в джезві вдома та в кафе. Секретами приготування східного напою з нами поділиться неодноразова учасниця світових чемпіонатів із приготування кави у джезві, срібний призер Світового чемпіонату з кави у джезві Марина Хюппенен.

Читати далі

Як за 12 кроків відкрити кафе пекарню

Опубликованно 26 груд. 2023 13:10:05

Що потрібно зробити і здійснити, щоб зрештою отримати власну кафе-пекарню. У цій статті ми розглянемо, які етапи треба пройти і в якій послідовності.

90% країни вживають хлібобулочні вироби. Це шикарна можливість зробити цей продукт доступнішим і заробити на цьому гроші.

Читати далі

Візуально пекарська та жарочна шафа дуже схожі, тому у покупців виникає питання чим ці види теплової обладнання відрізняються між собою.

Пекарська шафа та жарочна шафа мають свої конструктивні особливості та сферу використання. У цьому огляді ми розберемо що спільного між ними і в чому відмінність.

Читати далі
Електрична піч для піци - спеціальне обладнання, призначене для швидкого та якісного випікання всіма улюбленою італійською стравою . На ринку представлений великий асортимент моделей, що відрізняються один від одного технічними особливостями. У цій статті розповімо, на що звернути увагу при виборі електричної печі для піци. Читати далі
Професійний контактний гриль – це теплове обладнання, призначене для розігріву та приготування страв з риби, м'яса, тіста, овочів та інших продуктів. У цьому огляді ми розповімо, на що звернути увагу при виборі професійного контактного гриля, щоб страви виходили смачними, соковитими та корисними. Читати далі

Як вибрати кукурудзоварку

Опубликованно 26 груд. 2023 10:39:42 в Теплове обладнання
Кукурузоварка - це апарат для варіння качанів або розсипних зерен кукурудзи. Кукурудза вариться у спеціальному контейнері на парі. Завдяки такому способу приготування продукту зберігається максимальна кількість вітамінів. Кукурудзоварка використовується у закладах швидкого харчування, у кафе, ресторанах, вуличній торгівлі. У цій статті ми розповімо, на що звернути увагу під час вибору пристрою для варіння кукурудзи. Читати далі
Шаурма - одна з найпопулярніших страв фаст-фуду. М'ясо, обсмажене на грилі та загорнуте в лаваш разом із овочами, має відмінний смак, аромат і швидко готується. Якщо ви вирішили відкрити свій бізнес або розширити вже наявний заклад точкою продажу шаурми, тоді вам необхідно знати, як правильно вибрати апарат для приготування шаурми серед широкого асортименту представленого на ринку. Читати далі

Професійна фритюрниця як вибрати

Опубликованно 25 груд. 2023 19:32:37

Професійна фритюрниця - тепловий пристрій, призначений для приготування в розігрітій тваринній або рослинному жирі (friture) різних страв із картоплі, тіста, риби чи м'яса. Для того щоб страви вийшли смачними, соковитими, з рум'яною скоринкою, а сам прилад прослужив довго, необхідно враховувати багато факторів. У цьому огляді ми розповімо, на що слід звернути увагу при виборі фритюрниці для ресторану, кафе чи закладів фаст-фуду.

Читати далі

Коли необхідно купити меблі з нержавіючої сталі для ресторану, кафе чи їдальні ми хочемо це зробити за найкращою ціною з гарною якістю та сервісом.

Наші фахівці підберуть обладнання та допоможуть зробити його розміщення. Для підготовки проекту можливий виїзд досвідчених конструкторів на об'єкт.

Читати далі

Окрім кухонних приладів, на кшталт теплового та холодильного обладнання, профі кухареві не обійтися без меблів з нержавіючої сталі. Зокрема, такого, як обробні столи, мийки та стелажі. Всі ці «дрібниці» як створюють необхідні умови для якісної роботи, а й забезпечують виконання санітарно-гігієнічних вимог, без яких немислима сфера громадського харчування. Дізнаємось, як вибрати найкраще нейтральне обладнання для громадського харчування.

Читати далі

Копчення є одним з найпоширеніших способів теплової обробки продуктів рослинного та тваринного походження. Саме копчення є процесом витримування харчової сировини в камері насиченою димом, джерелом утворення якого служить тліюча деревина. Виділяють два основні види копчення: гаряче та холодне.

Читати далі

Що таке холодне копчення, і в чому його принципова відмінність від копчення гарячого? Вже із самої назви випливає, що приготування їжі відбувається при низьких температурах усередині коптильні (до 40 С) і багато в чому залежить від вологості повітря та температури навколишнього середовища. Фактично, відбувається сушіння продукту, оскільки за допомогою диму та солі (продукти попередньо засолюються) здійснюється його зневоднення та консервування.

Читати далі

Коптильня для риби як вибрати

Опубликованно 23 груд. 2023 19:23:08 в Теплове обладнання

Страви з риби завжди становили значну частину нашого раціону. Останнім часом завдяки дослідженням вчених популярність рибних страв, багатих на корисні для людини хімічні речовини, зросла ще більше. Саме з цієї причини самостійне копчення риби в домашніх умовах є чудовою ідеєю, яка дозволяє не тільки збагатити наш раціон, а й суттєво заощадити кошти.

Читати далі

На сегодняшний день прилавки магазинов заполнены огромным количеством всевозможных копченостей, однако они, как правило, приготовлены с использованием консервантов и вредных добавок и не имеют натурального вкуса копчения. Именно поэтому, купить домашнюю коптильню – это вполне разумное и обоснованное желание.

Читати далі

Бизнес по производству попкорна – является выгодным вложением средств, приносящим высокую прибыль (около 55%). К плюсам такого бизнеса относят: минимальные финансовые затраты и быстрая окупаемость оборудования. Для открытия одной точки по продаже воздушной кукурузы достаточно суммы в 1000 $. К основным трудностям можно отнести поиск выгодного месторасположения с большой проходимостью людей. Для установки оборудования по производству попкорна требуется площадь не меньше 3 м. кв.

Читати далі

Конусна піца - п'ять рецептів

Опубликованно 23 груд. 2023 17:37:57 в Рецепти

Здавалося б, які складнощі можуть виникнути при приготуванні тіста для піци? Однак за всієї простоти рецептурного складу отримати смачну і по-справжньому італійську заготівлю для конусної піци досить складно. Щоб потік клієнтів був невичерпним, пропонуємо вашій увазі рецептуру дріжджового тіста для конус-піци, ретельно прописані технологічні етапи та п'ять рецептів зі смачною начинкою.

Читати далі

Ситність продукту та його невисока вартість забезпечують популярність у цільової аудиторії. Смакова палітра нескінченна і залежить лише від власника бізнесу. Тут використовуються класичні інгредієнти для піци (сир, томати, м'ясо, шинка, гриби, цибуля) та солодкі начинки (шоколадний крем, фрукти, заварний крем, горіхи), що не потребують випічки в печі. Форма піци може бути різною: конус, стаканчик, парасолька, він же сомбреро.

Читати далі

У цьому огляді ми не будемо розбирати технічні особливості (принцип роботи) індукційної та електричної плити зі склокерамікою. Ми зупинимося на кінцевому результаті. Що покупець отримає або не отримає, вибираючи ту чи іншу плиту.

Ми порівняємо плити за 9 основними показниками, і за підсумками порівняння зробимо висновки.

Читати далі

Заземлення чи занулення? Заземлення та занулення або заземлення замість занулення. Що краще заземлення чи занулення?

Споживачі нам часто ставлять питання, пов'язані з підключенням обладнання. Спробуймо разом розібратися, що краще заземлення чи занулення, які переваги в одного і другого і взагалі, для чого це потрібно.

Читати далі
Сторінка:
  1. 1
  2. 2