Чим відрізняється реміснича пекарня від простої? Основна відмінність у тому, що більшість виробів робиться на заквасках або тривалого холодного бродіння за традиційною технологією.
Отже обов'язковою умовою назви "реміснича пекарня" буде те, що вироби випікаються на заквасці. Другою обов'язковою умовою є наявність подової печі.
Читати далі
Візуально пекарська та жарочна шафа дуже схожі, тому у покупців виникає питання чим ці види теплової обладнання відрізняються між собою.
Електрична піч для піци - спеціальне обладнання, призначене для швидкого та якісного випікання всіма улюбленою італійською стравою . На ринку представлений великий асортимент моделей, що відрізняються один від одного технічними особливостями. У цій статті розповімо, на що звернути увагу при виборі електричної печі для піци.
Кукурузоварка - це апарат для варіння качанів або розсипних зерен кукурудзи. Кукурудза вариться у спеціальному контейнері на парі. Завдяки такому способу приготування продукту зберігається максимальна кількість вітамінів. Кукурудзоварка використовується у закладах швидкого харчування, у кафе, ресторанах, вуличній торгівлі. У цій статті ми розповімо, на що звернути увагу під час вибору пристрою для варіння кукурудзи. 



У цьому огляді ми не будемо розбирати технічні особливості (принцип роботи) індукційної та електричної плити зі склокерамікою. Ми зупинимося на кінцевому результаті. Що покупець отримає або не отримає, вибираючи ту чи іншу плиту.
Заземлення чи занулення? Заземлення та занулення або заземлення замість занулення. Що краще заземлення чи занулення?
Чому картопля, приготовлена у фритюрі часто не виходять хрумка зовні і соковита всередині? >
