UAH

Чим відрізняється реміснича пекарня від простої? Основна відмінність у тому, що більшість виробів робиться на заквасках або тривалого холодного бродіння за традиційною технологією.

Отже обов'язковою умовою назви "реміснича пекарня" буде те, що вироби випікаються на заквасці. Другою обов'язковою умовою є наявність подової печі.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Теплове обладнання Автор: Олександр Азимов

Візуально пекарська та жарочна шафа дуже схожі, тому у покупців виникає питання чим ці види теплової обладнання відрізняються між собою.

Пекарська шафа та жарочна шафа мають свої конструктивні особливості та сферу використання. У цьому огляді ми розберемо що спільного між ними і в чому відмінність.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Теплове обладнання Автор: Олександр Азимов
Електрична піч для піци - спеціальне обладнання, призначене для швидкого та якісного випікання всіма улюбленою італійською стравою . На ринку представлений великий асортимент моделей, що відрізняються один від одного технічними особливостями. У цій статті розповімо, на що звернути увагу при виборі електричної печі для піци. Читати далі
Опубліковано в Розділі Теплове обладнання Автор: Олександр Азимов
Кукурузоварка - це апарат для варіння качанів або розсипних зерен кукурудзи. Кукурудза вариться у спеціальному контейнері на парі. Завдяки такому способу приготування продукту зберігається максимальна кількість вітамінів. Кукурудзоварка використовується у закладах швидкого харчування, у кафе, ресторанах, вуличній торгівлі. У цій статті ми розповімо, на що звернути увагу під час вибору пристрою для варіння кукурудзи. Читати далі
Опубліковано в Розділі Теплове обладнання Автор: Олександр Азимов

Копчення є одним з найпоширеніших способів теплової обробки продуктів рослинного та тваринного походження. Саме копчення є процесом витримування харчової сировини в камері насиченою димом, джерелом утворення якого служить тліюча деревина. Виділяють два основні види копчення: гаряче та холодне.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Теплове обладнання Автор: Олександр Азимов

Що таке холодне копчення, і в чому його принципова відмінність від копчення гарячого? Вже із самої назви випливає, що приготування їжі відбувається при низьких температурах усередині коптильні (до 40 С) і багато в чому залежить від вологості повітря та температури навколишнього середовища. Фактично, відбувається сушіння продукту, оскільки за допомогою диму та солі (продукти попередньо засолюються) здійснюється його зневоднення та консервування.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Теплове обладнання Автор: Олександр Азимов

Страви з риби завжди становили значну частину нашого раціону. Останнім часом завдяки дослідженням вчених популярність рибних страв, багатих на корисні для людини хімічні речовини, зросла ще більше. Саме з цієї причини самостійне копчення риби в домашніх умовах є чудовою ідеєю, яка дозволяє не тільки збагатити наш раціон, а й суттєво заощадити кошти.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Теплове обладнання Автор: Олександр Азимов

На сегодняшний день прилавки магазинов заполнены огромным количеством всевозможных копченостей, однако они, как правило, приготовлены с использованием консервантов и вредных добавок и не имеют натурального вкуса копчения. Именно поэтому, купить домашнюю коптильню – это вполне разумное и обоснованное желание.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Теплове обладнання Автор: Олександр Азимов

У цьому огляді ми не будемо розбирати технічні особливості (принцип роботи) індукційної та електричної плити зі склокерамікою. Ми зупинимося на кінцевому результаті. Що покупець отримає або не отримає, вибираючи ту чи іншу плиту.

Ми порівняємо плити за 9 основними показниками, і за підсумками порівняння зробимо висновки.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Теплове обладнання Автор: Олександр Азимов

Заземлення чи занулення? Заземлення та занулення або заземлення замість занулення. Що краще заземлення чи занулення?

Споживачі нам часто ставлять питання, пов'язані з підключенням обладнання. Спробуймо разом розібратися, що краще заземлення чи занулення, які переваги в одного і другого і взагалі, для чого це потрібно.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Теплове обладнання Автор: Олександр Азимов

Чому картопля, приготовлена у фритюрі часто не виходять хрумка зовні і соковита всередині?

Як правильно розігріти фритюрницю.

Як заощадити на фритюрному маслі.

Дотримання простих правил дозволить досягти найкращих результатів.

Читати далі
Опубліковано в Розділі Теплове обладнання Устаткування для фаст-фуду Автор: Олександр Азимов